کالابرگ الکترونیک یک تکلیف قانونی از سال ۱۴۰۱ به بعد بود که بخشی از این طرح، در دولت گذشته عملیاتی شد. طبق اعلام مسئولان دولت سیزدهم، حدود ۶۰ میلیون نفر اجرای این طرح حمایتی از اقشار آسیب‌پذیر منتفع شدند و بیش از ۹۰ درصد، رضایت وجود داشت.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسکانیوز، ابتدای سال ۱۴۰۳ -در دوران دولت سابق- بعد از پایان دو مرحله از این طرح، هیئت وزیران وقت مصوب کرد که ۲۰ هزار میلیارد تومان برای اجرای مجدد این امر تزریق شود و مصوبه‌ی آن نیز ۱۶ اردیبهشت‌ماه امسال ابلاغ شد.

بعد از شهادت آیت‌الله رئیسی و پایان زودهنگامِ دولت سیزدهم، دولت چهاردهم در شهریورماه روی‌کار آمد و حالا حدود ۱۱۰ روز از استقرار دولت مسعود پزشکیان می‌گذرد.

ماه گذشته در گزارشی مفصل به سرانجام کالابرگ و نحوه‌ی اجرای آن در دو سال گذشته پرداختیم که می‌توانید آن مطلب را اینجا بخوانید.

بر اساس این گزارش، هفته‌ی گذشته فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در نشست خبری‌اش با اصحاب رسانه در پاسخ به سوال که از او در این‌خصوص پرسیده بود، بیان کرد: هر طرحی که باید اجرا شود، نیاز به زیرساخت دارد. کالابرگ الکترونیک برای اولین بار در اسفند ۱۴۰۱ مطرح شد و ۶ فاز برای آن مد نظر قرار گرفته بود تا ۱۴ میلیون خانوار را تحت پوشش قرار دهد، محدودیت‌های منابعی مطرح هست و برای این مسئله محدودیت زیرساخت داریم، این یک راهبرد است.

او ادامه داد: هدف اصلی این است که معیشت خانوار کم‌درآمد و آسیب‌پذیر دچار آسیب نشود. دولت از همه راهبردهای موجود استفاده می‌کند و اگر لازم باشد کالابرگ الکترونیک را بعد از ایجاد زیرساخت‌های لازم، اجرا خواهد کرد.

حالا و بعد از این سخنان، باید دید که دولت در مسیر افزایش و تأمین زیرساخت‌های کالابرگ الکترونیک قدم برمی‌دارد یا اینکه سازوکار جدیدی برای حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و به‌گفته‌ی خود محرومان جامعه را پیش خواهد گرفت.

این‌روزها که بودجه‌ی ۱۴۰۴ در مجلس و کمیسیون تلفیق در حال بررسی قرار دارد، زمان اتخاذ تدابیر لازم برای سال آینده است.



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *